DOE MEE AAN DE 45PLUS CHALLENGE!

A4works en de Provincie Limburg dagen je uit om innovatie ideeën te bedenken die de positie van de 45plusser op de arbeidsmarkt verbeteren!
De initiatieven waar naar gezocht wordt mogen niet commercieel van aard zijn. Ze moeten zich richten op de verbetering van de positie van de 45plusser op de arbeidsmarkt. Het gaat dan niet om een oplossing voor één enkel individu, maar voor een grotere groep mensen. Dit zijn ook de initiatieven die de meeste kans maken om in de finale te komen. Selectie Uit de ingediende ideeën, die uiterlijk 15 februari binnen moeten zijn, wordt een selectie gemaakt. De initiatiefnemers die uit deze selectie naar voren komen worden begeleid door middel van een training  gericht op het pitchen van hun idee.  De 7 initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Finale In de finale zullen de 7 finalisten hun idee pitchen voor een publiek en een professionele jury. Deze bestaat o.a. uit met Marleen van Rijnsbergen (Gedeputeerde Provincie Limburg) en Tof Thissen (Directeur Werkbedrijf UWV). Ook het publiek kan stemmen op een van de finalisten. De winnaars worden bepaald door de cijfers van de publieksjury én de vakjury bij elkaar op te tellen. De finale zal plaatsvinden tijdens het Limburg Unlimited event op 29 maart 2018. Lees meer en voor uitgebreide informatie:    http://www.a4works.eu

Pin It on Pinterest

Share This